Voor 21:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Gratis verzending bij bestelling boven € 99,-

Duurzaam & Ecologisch door hergebruik!

Waar geloven wij in?

Wij geloven in samen delen

Iedereen profiteert: de beste prijs voor de koper, de beste markt voor de verkoper en een bijdrage aan het goede doel.

Binnen onze bedrijfsvoering zoeken we naar voordelen voor iedereen. Daarom zorgen we voor de beste prijs voor onze kopers, de beste markt voor onze verkopers en gaan alle kleren die niet voldoen aan de kwaliteitseisen voor verkoop via VintyKids naar mensen die ze heel goed kunnen gebruiken.

Lees hier meer
Wij gaan voor vijfsterren kwaliteit

We gaan altijd voor wow! Of het nou om service, kledingkwaliteit, shopgemak, bezorging of teamspirit gaat.

We willen Wereldster zijn als het om kwaliteit gaat. De kwaliteit van onze kleding, maar ook van onze service. Bij alles wat we doen gaan we altijd voor vijf sterren. Onze kwaliteit meten we af aan de positieve reacties van klanten, de groei van onze VintyKids community en een minimum aantal kledingstukken dat retour komt

Lees hier meer


Wij hebben een passie voor hergebruik

Minder CO2-uitstoot en minder gebruik van water en verfstoffen. Daar geloven we niet alleen in, daar hebben we een passie voor.

Hergebruik van kinderkleding vermindert CO2-uitstoot, waterverbruik en gebruik van verfstoffen. Wij maken hergebruik daarom zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk. Zodat tweedehands voor steeds meer mensen eerste keus wordt.

Lees hier meer
We zien vriendschap als basis

Klanten, medewerkers, relaties, ze horen allemaal bij de VintyKids Family. En zo gaan we ook met elkaar om.

Alsof we een verrassing versturen naar een goede vriend, zo gaat ieder kledingstuk bij ons de deur uit. We verkopen geen producten, we verkopen een goed gevoel, voor kopers en verkopers. We zien iedereen waar we zaken mee doen als onderdeel van de Vinty Family, en zo behandelen we elkaar ook: positief en respectvol.

Lees hier meer